Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ANC de Sant Sadurní organitza un acte de suport al jutge Santiago Vidal

Com a resposta a la persecució i l’atac a la llibertat d’expressió i ideològica a les quals s’ha vist sotmès el jutge Santiago Vidal, el seu poble natal vol expressar i mostrar tot el seu suport a aquest veí il·lustre, en defensa de la seva vida privada i la llibertat de pensament.

L’acte se celebra demà a les 7 de la tarda, a la plaça de l’Ajuntament, i comptarà amb la participació del propi jutge, qui estarà acompanyat pel teixit associatiu de la vila, familiars i amics, així com representants de diversos grups polítics, del centre escolar on va estudiar i del club esportiu on durant molt anys va practicar hoquei patins.

L’Assemblea Nacional Catalana convida a tota la ciutadania a sumar-se a aquest acte públic que vol traslladar tot el recolzament i estima de Sant Sadurní al jutge Vidal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: