Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alumna de l’Arsenal Sandra Roca, guanya el concurs Insígnia Mestre Artesà d’aquest 2015

La sadurninenca Sandra Roca, alumna de l’escola municipal d’art de Vilafranca, ha estat la guanyadora del concurs Insignia de Mestre Artesà que convoca Artesania Catalunya per escollir el disseny de la peça que distingirà els mestres artesans.

El treball de Sandra Roca distingirà els mestres artesans d’aquest 2015 i serà el President Mas qui els reconeixerà amb aquesta insígnia, en un acte el mes de proper mes de juliol.

El jurat ha valorat un total de 55 peces, realitzades per alumnes de les 4 escoles oficials de Catalunya que imparteixen joieria, a més de l’escola del JORGC (Col·legi Oficial de Joiers, d’orfebres, de rellotgers i de gemmòlegs de Catalunya). Aquesta setmana s’ha donat a conèixer el veredicte. El disseny de Sandra Roca ha obtingut el primer premi i serà la Insígnia Mestre Artesà 2015.

Aquest és el segon any consecutiu que un alumne de l’EMA Arsenal de Vilafranca guanya aquest concurs. Un fet que des de la direcció del centre es valora evidentment de manera molt positiva. Albert Abella, el seu director, remarca que el premi confirma que l’escola continua estant a un molt bon nivell.

A més, entre els treballs finalistes hi havia també el disseny d’una altra alumna del centre, Marta Frechin. Abella destacava també que la feina que es fa des de l’Arsenal per tal de preparar la participació en aquest concurs és molt transversal, i amb la col·laboració de bona part dels professors i alumnes del centre.

El concurs Insignia de Mestre Artesà que convoca Artesania Catalunya és un dels més importants dels que hi ha per a alumnes i a nivell formatiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: