Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La setmana vinent es posen a exposició pública les llistes del cens electoral per a les Eleccions Municipals

Les llistes del cens electoral que ha de regir en les properes eleccions municipals que se celebraran el proper diumenge dia 24 de maig, estaran a disposició de les persones interessades a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, a la planta baixa de la Casa de la Vila, del dia 6 al dia 13 d’abril.

D’acord amb la Llei l’Ajuntament posa a disposició de les persones interessades un servei de consulta sobre la seva inclusió en el cens, però no és permesa la realització de consultes generals de les llistes. Les reclamacions per errors o per exclusió indeguda del cens es poden presentar en el mateix Ajuntament. Cal aportar el DNI, el passaport o el permís de conduir, i s’ha d’utilitzar un imprès normalitzat que es facilitarà gratuïtament.  Al web de l’Ajuntament, www.vilafranca.cat, també es podrà comprovar si una persona resident a Vilafranca és inscrita en el cens electoral i el lloc on pot exercir el dret de vot, mitjançant la introducció del seu núm. de DNI.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: