Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La JNC de l’Alt Penedès presenta 13 candidats a les diferents llistes de CIU a les municipals

Destaquen Alexis Balaguer, alcaldable de CIU per Mediona i Sergi Vallès, actual regidor i conseller comarcal que va de número 2 a la candidatura de CIU a Torrelles de Foix.

Els altres 11 membres de la JNC que van a llistes són Jordi Molinari a La Granada, Laura Salvador, actual regidora, i Mònica Casanovas a Sant Sadurní, Francesc Perea a Subirats i Martí Compte, Georgina Rafecas, Sergi Ocaña, Aleix Bujaldón, Ona Calaf, Oriol Bertran i Ramon Calmet a Vilafranca.

Els 13 candidats de la JNC són gent jove amb molta il·lusió i ganes de treballar pel progrés dels seus pobles i fer arribar als ajuntaments la força necessària per assolir la independència de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: