Dijous, 12 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Coordinadora de l’1 de maig convoca una manifestació a Vilafranca

Sota el lema “Els guanys es privatitzen, les pèrdues es socialitzen”, la manifestació començarà aquest divendres a les 12 del migdia a la plaça Jaume I, on també finalitzarà amb la lectura del manifest.

La Coordinadora de l’1 de maig, formada pels col·lectius de l’esquerra independentista i diversos moviments socials, s’obre a la resta de la comarca i anima el conjunt de la ciutadania a participar-hi.
En una comarca sacsejada per l’atur, els desnonaments, la pobresa energètica o la doble precarització de la dona en el món laboral, aquesta jornada de lluita és més necessària que mai, segons la coordinadora.

Des de l’esquerra independentista i els diversos moviments socials units en la Coordinadora de l’1 de Maig convoquen a totes les persones treballadores, en atur, estudiants o en qualsevol situació precària de Vilafranca i la comarca a participar a la manifestació d’aquest divendres, 1 de maig.

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

04:30
Parlem d'hoquei
Tertúlia d'àmbit penedesenc, amb Xavi Gonzàlez.
05:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
05:30
Pica lletres
Concurs per millorar l'ús del català, amb Clàudia Climent

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: