Diumenge, 11 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gelida celebra la Fira de la Cervesa i Productes Artesans aquest cap de setmana

Dissabte durant tot el dia i diumenge d’11 del matí a 2 de la tarda, Gelida acollirà la Fira de la Cervesa i productes artesans. La Fira estarà ubicada a la pista jardí de la UCG.

Es tracta d’un canvi de format de la Biergarten, la mostra de cervesa artesana, ja que la regidoria de joventut havia anunciat una remodelació per obrir-la a productes artesans de proximitat i activitats paral·leles.

En aquesta edició, una vintena de parades d’artesans cervesers, productors i elaboradors agroalimentaris oferiran una marcada varietat de productes naturals i de qualitat.

Maria Rigau, regidora de joventut, destaca el canvi de format amb productes artesans on podem trobar cerveses, una creperia, un forn de pa, coques o formatges. També les activitats al mateix recinte, com els tallers infantils, un aperitiu gratuït o un concert el dissabte a partir de les 10 de la nit amb les parades dels cervesers artesans obertes.

Els tallers són gratuïts per a infants de 3 a 12 anys. Es crearan instruments musicals a partir de residus reciclables, animals animats, xapes i collarets i braçalets.

A les 10 de la nit de dissabte serà el torn del concert de ZeBrass, una marching band amb molt de groove i grans improvisadors, que juguen amb melodies conegudes de cançons mainstream en un estil festiu per fer vibrar i ballar a la gent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: