Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es crea un aparcament al carrer Manuel Barba i Roca i es reordena el seu entorn

En els propers dies començaran les obres per a la reordenació de la circulació rodada als carrers Manuel Barba i Roca, prolongació del c/ Papiol, Dr. Zamenhof i Igualada, que afecta també el carrer Pere Alagret i el passatge del Blat, al barri de la Barceloneta-Sant Magí.

El projecte abasta també la urbanització dels espais a tocar les vies del tren en aquest tram.

L’actuació més destacada és la creació d’un aparcament d’unes 35 places tocant al carrer Manuel Barba i Roca i al parc de les Sitges, mitjançant l’ampliació de la superfície asfaltada. L’aparcament queda delimitat amb plantes arbustives al seu perímetre.

Pel que fa a la prolongació del carrer Papiol, entre els carrers Manuel Barba i Roca i Dr. Zamenhof, es millora l’estat del carrer consolidant els usos existents però al mateix temps es connecta amb el parc de les Sitges. També s’incorpora a la urbanització la superfície que transcorre a tocar de la tanca de Renfe, actualment en estat d’abandó.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: