Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC planteja la necessitat de reforçar la xarxa bàsica d’atenció social

També proposa doblar el número d’habitatges de lloguer social a Vilafranca.

Els republicans han donat a conèixer les seves propostes d’àmbit social que es tradueixen en un pla per combatre l’emergència social i garantir la igualtat d’oportunitats per a tots els vilafranquins. Per això l’alcaldable d’ERC, Mònica Hill apunta que en cas de governar incrementaran el pressupost social.

Hill apunta també la intenció de doblar el número d’habitatges de lloguer social en el proper mandat, impulsar els projectes d’habitatge per a la gent gran que han quedat pendents, i sancionar les entitats financeres amb pisos buits.

Per la seva banda Nati Santacana insisteix que cal lluitar per que no hi hagi una Vilafranca a dues velocitats, reforçant la xarxa bàsica d’atenció social i adaptant-la a les noves situacions de pobresa. ERC proposa també minimitzar l’impacte de la pobresa en la infància i l’adolescència, incrementant el pressupost destinat a oferir suport a les situacions familiars més vulnerables.

ERC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: