Dissabte, 8 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds han descarregat el 4 de 8 amb agulla més matiner de la colla

Els Verds, que van actuar en solitari, van aprofitar l’ocasió per seguir treballant diferents estructures i castellers a tots els nivells.

Van obrir l’actuació amb el 3 de 8, que ja havien descarregat just una setmana abans pel Dia del Graller, i a la segona ronda va arribar l’estrena més important de la jornada, el 4 de 8 amb l’agulla, el més matiner de la colla, ja que en altres anys no es veia de color verd a plaça fins el mes de maig. Com a tercer castell van tornar a optar per la torre de 8 amb folre. A l’actuar en solitari, els Castellers de Vilafranca van aprofitar per estrenar una nova estructura, el 8 de 7, per rodar castellers i canalla a tots els nivells. Van acabar l’actuació amb un altre pilar de 6. Aquesta ha estat la millor actuació castellera feta mai a Martorell.

La propera actuació dels Castellers de Vilafranca serà diumenge 10 de maig a la Diada del XXIIè Aniversari dels Castellers de Sants, juntament amb la colla local i els Xiquets de Tarragona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: