Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El PP de Vilafranca presenta una llista continuista amb l’objectiu de mantenir els 2 regidors

El PP de Vilafranca presenta una llista continuista amb l’objectiu de mantenir els 2 regidors

13 homes i 12 dones formen la candidatura del PP a Vilafranca, 21 candidats i 4 suplents. La llista, que presenta 8 incorporacions, és continuista.

El seu cap de llista, l’actual regidor Josep Ramon en feia ahir una presentació “sui generis”, mostrant la fotografia de la candidatura i acompanyat només per el número 4, Jordi Bové.

En segona posició repeteix l’actual regidora Montse Blasco, en el tercer lloc hi ha una de les noves incorporacions, Miguel Tarrada, estudiant de Ciències Polítiques i president de Noves Generacions a Vilafranca. El quart és Jordi Bové, que ja porta anys col·laborant amb el PP, i en la cinquena posició debuta Sandra Cruz, estudiant de disseny.
Segueixen Maria José Lou, vicepresidenta de la junta local del PP, Enrique Villanueva, Olga Alarcón, Maria del Pilar Sánchez, Francisco Cruz, Elvira Rius, Adelina Muñoz, Vicenta Cabado, David Martín, Antonio Masip, José Juan Ventura, Rosa Rodríguez, Julia Sánchez, Francisco Batista i en el 21, José Maria Arroyo, exsecretari general de la junta local del PP vilafranquí.

L’alcaldable popular, Josep Ramon, diu que el proper 24 de maig el repte és mantenir els 2 regidors actuals.
Ramon creu que créixer en nombre de regidors és complicat, tot i
reconèixer que els afavoreix que Ciutadans i Plataforma per Catalunya no
es presentin a Vilafranca.

El lema de la candidatura és Per una Vilafranca millor i entre els principals eixos del seu programa hi ha la conservació i neteja dels carrers, afavorir la creació d’empreses i millorar la formació professional, incrementar la presència policial als barris i urbanitzar i ampliar el cobriment de les vies del tren fins al pont de Moja.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: