Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El periodista Antoni Puigverd presentarà a Vilafranca el seu dietari “La finestra discreta”

Antoni Puigverd presentarà dimarts, a les vuit del vespre, a l’Agrícol, el seu dietari “La finestra discreta. Quadern de la roda del temps”, publicat per Libros de Vanguardia. A l’acte, organitzat per l’editorial i La Cultural llibreria, intervindrà el notari César Martín, que serà l’encarregat de glossar del llibre.

La finestra discreta és un dietari que, com indica el seu subtítol, està bastit al fil de les estacions de l’any i, per tant, representa “un any a la vida del seu autor”. Amb tot, els textos i les reflexions de Puigverd van molt més enllà d’una successió merament cronològica i inclou, per exemple, alguns dels articles d’opinió ja publicats a la seva columna del diari La Vanguardia i que ara presenta reelaborats.

Puigverd està convençut que assistim no a un canvi d’època, com s’ha dit, sinó a un canvi de civilització, i aquesta idea planeja sobre els temes que tracta en els seus escrits.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: