Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Moviment contra la Incineració a Uniland satisfet de la resposta dels partits i d’haver posat sobre la taula el debat de cara a les municipals

Representants del Moviment han donat a conèixer la resposta a la demanda que van formular als partits polítics de la comarca de que es posicionessin clarament en contra de la incineració de residus a les cimenteres.

Mercé Mestres remarca que estan satisfets d’haver aconseguit el suport al seu document de 27 formacions polítiques que es presenten en diferents municipis de la comarca. Però sobre tot estan contents d’haver aconseguit posar sobre la taula dels partits un tema que no tenia presència.

Joan Mateu, del Moviment contra la Incineració a Uniland comentava que davant les peticions d’algunes formacions de saber quins punts es podrien incloure en els respectius programes en relació al tema de ser contraris a la incineració, se’ls va fer arribar un seguit de propostes.

Des del Moviment ha especificat que han donat suport al seu document les CUP de Vilafranca, l’Arboç, Sant Sadurní, Sant Martí, Vilobí, els Monjos i Llorenç del Penedès. ERC de Vilafranca, Olèrdola, els Monjos, Castellví, Olesa, Sant Sadurní, La Granada, Castellet i la Gornal, Puigdàlber, Torrelles, Sant Cugat i Sant Martí. El PSC de Vilafranca i Vilobí, les candidatures de progrés municipals d’Olèrdola i Sant Martí. CiU a Vilafranca, Olèrdola i Castellví. I Reagrupament dels Monjos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: