Dijous, 12 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El concurs de xarel·los del Penedès es modifica i distingeix 8 xarel·los

El VIII Tast Concurs de Xarel·los del Penedès, que organitza l’Aula de la Vinya i el Vi de Sant Pere Molanta, ha canviat el nom per ajustar-se millor al seu nou objectiu i es converteix en Tast Selecció de Xarel·los del Penedès.

Si bé en els primers anys, les mostres de xarel.lo eren poques i es feia un tast on es valoraven les preferències dels participants. Ara mateix, expliquen, la gran quantitat de mostres fa que l’objectiu hagi canviat i se centri en seleccionar aquells vins de xarel.lo que representin els diferents estils al màxim nivell.

Els xarel·los seleccionats han estat Binomi 2013 de Can Descregut, Òvum 2013 de Gramona, White 2013 de Mont-Rubí, Terroja 2012 de Sabaté i Coca, Capficat 2013 de Celler Credo, El Fanio 2013 d’Albet i Noya, Viladellops 2013 i La Pura 2011 de Mas Candí.

En les sessions de selecció han participat 52 tastadors, entre els quals hi havia Josep Maria Albet, president de la DO Penedès, Chiara Gai de l’ Escola d’Hosteleria de Barcelona i propietaris de cellers, enòlegs i aficionats.

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

04:30
Parlem d'hoquei
Tertúlia d'àmbit penedesenc, amb Xavi Gonzàlez.
05:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
05:30
Pica lletres
Concurs per millorar l'ús del català, amb Clàudia Climent

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: