Dissabte, 30 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

5 escoles han participat a la Mostra de teatre infantil 2015

Nens i nenes de Vilafranca que fan teatre a l’escola han estat els protagonistes d’una nova edició de la Mostra de teatre infantil, que finalitzava diumenge passat a Cal Bolet.

Al llarg de 3 sessions, els infants han mostrat les obres de petit format que han estat preparant en els darrers mesos i molt més, perquè com explica Carles Cases, actor i professor de teatre a l’Estalella, fer teatre també és aprendre, crear, entendre i valorar el treball col.lectiu.

Les 5 escoles que hi han participat són Sant Elies, Sant Ramon, Montagut, Estalella Graells i Dolors Piera que en total han portat 6 obres dalt de l’escenari. Els actors i actrius són alumnes de primària i ESO.

Al llarg de les primeres sessions de la seva formació teatral, els infants fan exercicis, aprenen tècnica corporal i interpretativa i a partir de mig curs ja comencen a treballar el guió de l’obra que representaran a final de curs.
Per Anna Bonfill, professora de teatre a l’escola Dolors Piera, en la formació teatral hi ha molts objectius a assolir, però el més important és que gaudeixin.

La introducció de les obres anava a càrrec d’alumnes i exalumnes de Escola de Teatre del Casal, que feien petites presentacions teatralitzades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: