Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les diferents CUP de l’Alt Penedès convoquen la segona Assemblea Oberta per encarar les eleccions del 27 de Setembre

Després d’una primera ronda d’assemblees obertes “Per la ruptura” arreu del territori, aquest dissabte dia 28 de març les CUP de la comarca convoquen una segona assemblea a Vilafranca.

En aquesta edició s’hi acabarà de treballar el codi ètic de la Candidatura de cara a les eleccions autonòmiques del 27 de setembre, així com el nom de la candidatura, que aglutina altres organitzacions i col·lectius més enllà de la CUP. També es debatrà i votarà el sistema d’elecció dels candidats de la llista electoral i es proposaran noms de persones per conformar-la.

En aquesta assemblea oberta hi estan convidades les diferents organitzacions que donen suport a l’espai “Per la ruptura” i que amplien els espais de lluita des d’una proposta de ruptura social, nacional i democràtica. Amb aquesta assemblea oberta es segueix promovent el procés participatiu en què es porta el debat a tot el territori i s’obre a totes aquelles persones que hi vulguin participar.

L’espai “Per la ruptura” defensa la independència com un mitjà que permeti l’obertura d’un procés constituent que obri un debat sobre quin model democràtic, social i nacional volem com a poble.

L’Assemblea Oberta es durà a terme el dissabte 28 a 2/4 de 7 de la tarda al Casal Popular de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: