Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Travessa dels Òscar 2015 es consolida amb més de 250 participants

Durant prop de tres setmanes, els espectadors de Kubrick Cinema i Cine Club Vilafranca van participar en un dels certàmens cinèfils de l’any a la vila, la Travessa dels Òscar.

En la seva onzena edició s’ha aconseguit superar la participació de l’any passat amb 254 butlletes. Aquest divendres passat a la Sala Zazie del Casal de Vilafranca es feia l’acte de lliurament dels premis de la Travessa en una sessió especial en la qual es projectava el documental català Hollywood Talkies, d’Òscar Pérez i Mia de Ribot, sobre el cinema de Hollywood durant l’època daurada dels anys 20 i 30. Abans de la projecció es va fer l’acte del sorteig entre els set encertants de les set categories que es presentaven: direcció, pel·lícula, actors i actrius principal i secundari, i pel·lícula estrangera. L’acte estava conduit per l’actriu Marina Mestres que va demanar a una nena que fes de ma innocent i escollis una butlleta. Robert Ferrando va resultar ser finalment el guanyador. Ferrando ens explicava que ha participat en cada una de les onze edicions del concurs. Ell i la seva dona són cinèfils, però en aquesta ocasió no havien vist gaires pel·lícules de les nominades.  En nom de l’organització el membre de Cine Club Vilafranca Pablo Sancho ens comentava algunes curiositat de l’edició d’enguany.   Per exemple tot i tenir més participants que a la de l’any passat, en canvi hi ha hagut menys encertants de les set categories. Una altra curiositat és que si es tinguessin en compte les votacions recollides a Vilafranca els guanyadors dels òscar haurien estat uns altres.   També cal destacar que hi ha hagut 19 encertants de 6 catagories i 20 persones que no en van encertar cap. El guanyador, Robert Ferrando, es va endur tots els premis de la Travessa,  un any de soci al Cine Club Vilafranca, un passi anual al cinema Kubrick, tres entrades dobles per a espectacles del Casal, una caixa de vi i cava de Giró Torner per cortesia d’Inzòlia, una caixa-regal de viatges per Catalunya per cortesia de Som Viatges, un lot de llibres per cortesia de la llibreria La Cultural, i una subscripció anual al setmanari El 3 de Vuit, mentre que la resta d’encertants de les set categories rebien un premi de consolació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: