Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Setmana de la Gent Gran celebrarà els 100 anys a partir del 6 d’abril

Amb la imatge d’una gran G formada amb les fotografies de 100 persones grans del municipi es presenta enguany la Setmana de la Gent Gran de Sant Sadurní, que enguany fa 100 anys i que es celebrarà del 6 al 10 d’abril.

Aquest 2015 se celebren els 100 anys del primer acte d’Homenatge a la Gent Gran de Sant Sadurní, una festa que va començar amb un dinar i que s’ha convertit en una setmana plena d’activitats.

Enguany, els actes tindran el seu inici oficial amb el Dinar de Germanor al Celler Gran de Can Codorniu, el dilluns 6 d’abril, i finalitzaran el divendres 10 d’abril amb un concert de joves i gent gran de l’Escola de Música i una bufada d’espelmes a la plaça de l’Ajuntament per celebrar l’efemèride. Un dels actes destacats d’aquesta edició és l’exposició sobre l’evolució de la setmana de la gent gran ‘100 anys d’història, 100 anys de vida’, amb documents cedits per La Caixa, que es podrà veure el dia del dinar i que es convertirà en una exposició itinerant.

Aquest any torna una de les apostes de l’any passat, que va ser tot un èxit: la ‘Passarel·la de moda’, la desfilada de roba protagonitzada per gent gran el dimecres 8 d’abril, al Pati de La Fassina.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: