Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jordi Pujol encapçala la llista de la CUP Sant Sadurní

Una assemblea oberta de la Candidatura d’Unitat Popular de Sant Sadurní d’Anoia ha ratificat la candidatura per a les properes eleccions municipals del maig. Jordi Pujol Lizana, Carlota Carbó, Xavier Borrell, Jaume Pujol i Mar Pinyol són les cinc cares que encapçalen la llista aprovada per unanimitat.

La CUP Sant Sadurní presenta 27 persones, el nombre màxim permès, per demostrar la solidesa del projecte polític en la seva estrena en unes eleccions municipals.

Per a la CUP sadurninenca les prioritats són acostar les institucions i l’activitat política als ciutadans, la transparència del consistori, la creació d’un viver de celleristes, millorar les polítiques d’habitatge i treballar en l’oferta educativa.

La presentació va acabar amb un dinar popular a l’Era d’en Guineu.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: