Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Gegants de la Ciutat de Barcelona convidats al XIIIè dia del Geganter de Vilafranca que tindrà lloc aquest diumenge

Diumenge de Rams, dia 29 de març, tindrà lloc la XIIIa edició del Dia del Geganter organitzada per la Colla de Geganters de Vilafranca.

Aquest any coincidint amb el fet que Vilafranca es Capital de la Cultura Catalana, prenent el relleu a Barcelona que ho va ser l’any  2014, els convidats seran els Gegants de la Ciutat – els primers documentats a Catalunya – que vindran acompanyats pels Capgrossos Macers. Convidats i amfitrions, el Ferragut i l’Elisenda i el Jordi i la Montserrat, els seus homòlegs a la Festa Major dels Petits, sortiran en cercavila pels carrers del centre de Vilafranca.

Les activitats començaran a les 10 del matí a la Rambla de Sant Francesc, davant el Monument a Milà i Fontanals, amb la plantada de Gegants: Jaume I i Violant d’Hongria, els Gegants de Ciutat de Barcelona, el Ferragut i l’Elisenda, els Gegants de Vilafranca i el Jordi i la Montserrat, els Gegants Petits de Vilafranca. A les 12 del migdia des del mateix punt començarà la cercavila festiva que farà el següent recorregut: Rambla Sant Francesc, Rambla de Nostra Senyora, carrer de la Parellada, carrer de la Font, c. Galceran, carrer dels Ferrers, plaça de la Constitució, carrer Escudellers, plaça de Santa Maria, carrer de Santa Maria i plaça de la Vila.

En arribar, cap a 2/4 de 2 del migdia, hi haurà una ballada de lluïment de cada una de les colles participants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: