Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els 60 artistes de la 28a edició del Firart crearan l’obra que donen per a la subhasta a benefici de la festa major a la plaça de Jaume I

El diumenge 7 de juny tindrà lloc a la plaça de Jaume I de Vilafranca una trobada col.lectiva en què els 60 artistes que participaran a l’edició d’enguany de Firart crearan en públic l’obra que donen al tradicional supermercat d’art que se celebra a la capella de Sant Joan.

Així, cada artista executarà l’obra que també participa al concurs Nadal Cava mentre el públic que ho desitgi podrà assistir a la realització d’una peça des que la tela o el paper és en blanc fins que finalitza la creació d’una obra original. És possible que alguns artistes no duguin a terme completament la seva obra durant la matinal i que posteriorment, acabin de  crear-la al seu estudi. Amb tot, la idea pretén fer una festa de la trobada entre pintors i públic que acabarà amb un dinar amb tots els artistes que participaran al Firart d’enguany, cosa que també serà inèdita.

L’objectiu és que, aprofitant l’any en què Vilafranca és la capital de la cultura catalana, cada artista plasmi la seva personal visió creativa d’aquest emblemàtic espai vilafranquí i que en la posterior celebració de Firart, durant la festa major, la capella de Sant Joan ofereixi una imatge inèdita amb aquestes seixanta visons diferents del mateix espai.

Els artistes que vulguin participar en aquesta edició del Firart, i en conseqüència acceptin confegir la seva obra per a la subhasta en públic, hauran de presentar dues peces de les seves creacions actuals divendres 10 d’abril, de 5 a 8 de la tarda, a la redacció del setmanari el 3d8 a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: