Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El tàndem Palli-Buscarons guanya la 14a Nocturna Clàssic Ral·li, que va transcórrer dissabte pel Penedès amb bon ambient i força expectació

Una setantena de vehicles van participar dissabte a la 14a Nocturna Clàssic Ral·li que organitza el Classic Motor Club del Bages i que, en motiu de la capitalitat cultural de Vilafranca, transcorria al llarg de 350 quilòmetres pel Penedès i per comarques veïnes i tenia la seva sortida i arribada a la capital altpenedesenca. La cursa és una prova de regularitat en carretera oberta al trànsit per a cotxes i motos històriques matriculats abans del 31 de desembre del 1988.

La prova va transcórrer amb bon ambient i força expectació tant a la sortida, a la zona esportiva, com a l’arribada, a la Rambla de Sant Francesc. El temps va acompanyar i els vehicles participants van acabar amb resultats molt ajustats. En el grup B, els guanyadors eren Lluís Palli i Guillem Buscarons, amb el seu Innocenti Mini Cooper, seguits de José María Álvarez i Rubén Fontrodona, amb un Volkswagen Golf MK, i José Manuel López i Josué Sánchez, amb un Volkswagen Scirocco. Les cinquenes classificades van ser Tere Armadans i Anna Vives, amb el seu Porsche 911, que arribaven a Vilafranca com a líders de la prova. Amb elles parlàvem a la sortida de les peculiaritats de la cursa.

Un altre dels participants era el penedesenc Francesc Munné, conductor del vehicle més antic de la prova, un Citroën 11N. Munné s’ha aficionat recentment a aquest tipus de curses.

En motos, els primers classificats van ser Jordi Martí i Xavier Tibau amb la seva Honda Africa Twin, consolidant així el seu lideratge a la classificació general; i, en la categoria A, Ramon Martí i Ramon Santamaria van resultar clars guanyadors amb el seu BMW 3201.

La prova és puntuable per a la Copa Catalana de Ral·lis de Regularitat per a Clàssics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: