Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC de Sant Sadurní prioritzarà les inversions als vestidors del camp de futbol, al teatre i al pavelló de l’Ateneu i al Centre Cultural

El PSC sadurninenc ha presentat, la setmana passada, un dels principals compromisos del seu programa electoral del mes de maig: la creació d’un pla global d’inversions en equipaments i via pública que es desenvolupi de forma simultània i en fases.

Els equipaments inclosos en aquest pla són el pavelló i el teatre de l’Ateneu, la zona de vestidors del camp de futbol i la finalització del Centre Cultural de la plaça Nova. Al mateix temps, proposen dissenyar una planificació global que millori l’estat dels carrers i espais públics, adaptant-los a tots els col.lectius i projectant la singularitat de Sant Sadurní.

Conscients que és un projecte econòmicament important i que el seu desenvolupament requerirà diversos mandats, diuen que buscaran la complicitat de la resta de partits.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: