Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El president de la Diputació anuncia a Sant Sadurní que els ajuntaments no hauran de pagar la taxa per l’ús de l’oficina de gestió tributària

Salvador Esteve ha estat aquest divendres al matí a l’Alt Penedès, concretament a Sant Sadurní per tal de visitar un parell de camins que s’han arranjat al municipi amb la col·laboració de la Diputació.

Tant Esteve com l’alcaldessa de Sant Sadurní, Maria Rossell, han destacat que de fet aquests camins són només una mostra de la col·laboració intensa que hi ha entre la Diputació i els Ajuntaments. Però a més, el president de la Diputació ha aprofitat per fer l’anunci que aquest 2015 i amb la voluntat que els ajuntaments puguin disposar de més diners, no hauran de satisfet la taxa per l’ús de l’oficina de gestió tributària.

Esteve també ha remarcat que el suport als ens locals és una de les principals prioritats de la Diputació, i que una mostra n’és el fet que en l’actual mandat han pràcticament duplicat les aportacions als ajuntaments.

Per la seva banda, l’alcaldessa de Sant Sadurní ha agraït aquest suport de la Diputació, i en el cas concret d’aquesta visita per el que ha suposat poder arreglar els camins de Can Benet i Mas Esperó, que donen servei a unes 50 famílies en el primer cas i unes 40 en el segons. Aquest darrer, el de Mas Esperó, era especialment important fer-hi accions de millora i condicionament, ja que fins i tot amenaçava amb que s’hi produís alguna esllavissada.

L’alcaldessa però ha apuntat que a banda d’aquestes actuacions que ja s’han executat, compten amb el suport de la Diputació per a altres accions com les de rehabilitació del camp de futbol i el seu entorn, que s’hauran d’afrontar en breu.

Després de la roda de premsa que han fet a l’Ajuntament de Sant Sadurní els responsables municipals i de la Diputació s’han acosta in situ a veure els dos camins que s’han arranjat en aquesta actuació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: