Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El degà de Ciències Polítiques de la UAB, Joan Botella, ha ofert una xerrada als alumnes de primer de batxillerat de l’IES Alt Penedès

La xerrada l’han organitzat des de l’Associació d’Estudiants d’aquest institut per tal de preparar el debat polític que per segon any es fa a Vilafranca adreçat a alumnes de primer de batxillerat dels instituts de la vila, i que està previst per el 20 d’aquest mes.

La voluntat era poder donar unes nocions sobre l’actual moment polític, però saber també d’on venim.

Joan Botella comenta que va rebre la proposta amb una certa sorpresa, però considera que és molt interessant que els alumnes d’aquestes edats s’interessin per la política. La voluntat era fer una aproximació a la política actual; partint del moment polític que van viure els seus avis. Tot partint de la transició. Una transició que Botella considera que ha tingut més aspectes positius que negatius.

Sobre el moment actual, la relació entre Catalunya i l’Estat Espanyol, considera que s’acabarà amb una major autonomia dins del mateix estat.

Sota el títol “Política avui, comparada amb els vostres avis”, Botella va parlar davant un nodrit grup de nois i noies de primer de batxillerat de l’Institut Alt Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: