Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Divendres es donarà a conèixer l’obra guanyadora del 16è premi El Lector de l’Odissea

A la fase final han arribat 4 obres que han estat seleccionades pels lectors d’entre la vintena presentades al certamen. Són Temps de tornar, El cas misteriós dels germans Llopis, El club de l´àngel i La venus negra.

L’obra guanyadora s’endurà 10.000 euros i serà publicada per RBA La Magrana.

El veredicte del jurat es farà públic aquest divendres a l’Auditori de Vilafranca, a dos quarts de 9 del vespre, en un acte que inclourà l’estrena d’un espectacle que combina música, poesia i arts visuals dirigit per Pep Puig amb la participació dels alumnes de l’Arsenal, de l’Escola de Lletres l’Odissea i músics de la comarca.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: