Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana han continuat les jornades de portes obertes als centres escolars que finalitzaran diumenge

Aquest dissabte al matí el Col·legi Sant Josep oferia la seva jornada de portes obertes, sent la primera escola concertada en obrir portes, diumenge va ser el torn del Sant Ramon i el proper cap de setmana ho faran Sant Elies i Montagut.

Al Sant Josep, com també a tota la resta de centres la jornada acostuma a anar acompanyada d’una trobada de l’equip directiu per exposar la seva dinàmica de treball. La jornada serveix per exposar les instal.lacions del centre, l’equip humà que hi treballa i per donar a conèixer la línia pedagògica que se segueix. La reunió amb els pares i mares que visiten el centre serveix també per poder recollir els anhels, interessos i preocupacions.   Generalment les famílies que visiten els centres acostumen a ser les que s’incorporaran per primer cop, és a dir les de els futurs alumnes de P-3 del curs vinent, i en el cas de les concertades i instituts les dels alumnes de 12 anys que faran primer d’ESO. I acostumen a venir de diferents zones de Vilafranca.  Les jornades de portes obertes continuaran aquest dimarts al nou institut de la Girada i a l’escola  Cristòfor Mestre, de dos quarts de cinc a sis de la tarda, dimecres serà el torn del Mas i Perera amb el mateix horari i dijous l’Estalella Graells i l’Institut Alt Penedès. El proper cap de setmana obriran portes el dissabte l’escola Sant Elies, i els instituts Eugeni d’Ors i Milà i Fontanals i per últim diumenge l’escola Montagut. Aquest any les preinscripcions per al curs escolar 2015/2016 es faran del 10 al 17 de març.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: