Diumenge, 17 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

5 penedesencs, guardonats en els Premis Sambori 2015 de la demarcació Penedès-Garraf-Anoia

Entre els 18 alumnes premiats de les comarques de l’Alt Penedès, l’Anoia, el Baix Penedès i el Garraf n’hi ha cinc de la nostra comarca.

En les categories de primària han estat premiades Aina Garcia de l’Escola Cristòfor Mestre de Vilafranca i Daniela Carbó del Col·legi Sant Josep de Sant Sadurní. I en les categories de secundària i batxillerat també es van endur premi tres alumnes: Marçal Estruch de l’Escola Vedruna-El Carme, Magda Escorsa del Col·legi Sant Josep de Sant Sadurní i Jana Jubert del l’IES Eugeni d’Ors. Dels nou centres educatius de la comarca que han participat al Premi Sambori, tres han rebut premi.

Enguany hi han participat un total de 3.600 alumnes de les quatre comarques de la vegueria Penedès.

L’acte de lliurament de la novena edició del Premi Sambori Òmnium 2015 tenia lloc ahir a Sant Sadurní, amb un Celler de la Fassina de Can Guineu ple a vessar de familiars i alumnes.

El president d’Òmnium Alt Penedès, Sergi Sabaté, va afirmar que tots aquests treballs presentats serveixen per defensar el català, llengua que  rep atacs i menyspreus arreu. Per això, va dir, és tan important el compromís de la comunitat educativa amb l’escola en català.

L’acte, que va ser presentat per la cantant Anna Roig, va comptar amb la participació de l’alcaldessa de Sant Sadurní, Maria Rosell, que va donar la benvinguda als alumnes i familiars i els va animar a implicar-se en la cultura i l’educació.

 

L’acte va comptar amb la participació de l’Escola Municipal de Música de Sant Sadurní, que va oferir tres actuacions dels seus grups musicals, i una actuació molt especial del grup Combo amb la col·laboració vocal de la cantant Anna Roig.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: