Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca en comú porta a votació popular una única llista encapçalada per l’historiador Ramon Arnabat

Ahir a la nit l’assemblea de Vilafranca en comú, la plataforma de Guanyem Vilafranca, va acordar presentar una única llista al procés obert de selecció dels seus candidats per a les properes eleccions municipals.

La llista s’ha de revalidar en dos sentits aquest proper diumenge en una Jornada de Votació Oberta que se celebra a la plaça de la Vila. Segons ha pogut saber la nostra redacció la llista està encapçalada per l’historiador i president de l’Institut d’Estudis Penedesencs, Ramon Arnabat, i el segon lloc de la llista l’ocupa l’actual regidor d’ICV a l’Ajuntament de Vilafranca, Toni Peñafiel.

Diumenge es posarà a votació la llista però també les persones que la componen a títol individual. És a dir que podria haver-hi algun dels candidats que recollís més nos que sis, i que per tan no podria entrar finalment a la candidatura. Vilafranca en comú celebra la jornada oberta a totes aquelles persones que viuen o treballan a Vilafranca, que així ho acreditin. Les votacions es faran en una urna a la plaça de la Vila que s’obrirà aquest diumenge a les 10 de matí i es tancarà a les sis de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: