Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unes 2.500 persones van participar diumenge en la rua de Carnaval de Sant Martí Sarroca

La XVI edició de la rua de Carnaval de Sant Martí va comptar amb la participació d’unes 2.500 persones, repartides en 20 carrosses i 9 comparses. L’èxit de convocatòria va ser tan gran, que els organitzadors van haver de donar per tancat el període d’inscripcions molt abans del previst, per impossibilitat d’encabir-hi més participants.

La Rua de Sant Martí Sarroca no és competitiva. Totes les colles reben una subvenció de l’Ajuntament del municipi, a través de la Comissió de Festes, pel simple fet de participar-hi.

El poble es va omplir de visitants durant la tarda del diumenge, per la qual cosa es van habilitar aparcaments especialment per a l’ocasió. La Comissió de Festes va convidar a una tassa de caldo als participants per entrar en calor abans de començar la Rua.

Els actes es van iniciar a la 1 del migdia, a la Placeta d’El Centre. Al balcó de l’edifici de l’antic ajuntament es va fer el pregó de benvinguda a càrrec de la Reina del Carnaval i el Rei Carnestoltes, que enguany van ser la Montse Almirall i el Joan Almirall.

A partir de les 3 de la tarda, l’Avinguda del Castell ja es va anar omplint de carrosses, tot esperant l’inici de la Rua, que va tenir lloc a dos quarts de 7 de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: