Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Telefònica retarda el desplegament de la fibra òptica als Monjos

Telefónica ha comunicat a l’ajuntament de Santa Margarida i els Monjos la seva intenció de continuar amb el desplegament de la xarxa de fibra òptica tal i com estava previst, però retardant el període d’execució fins el segon trimestre d’aquest any, en comptes del primer trimestre com havien anunciat.

La companyia ha presentat el seu compromís per escrit i l’Ajuntament espera que en breu es puguin iniciar les primeres passes del desplegament.

La causa d’aquest endarreriment és un dictamen de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència que obliga Telefónica a compartir la seva xarxa amb altres operadors a diverses ciutats de l’estat espanyol. Aquesta noticia ha provocat l’anunci de l’empresa de frenar molts dels desplegaments previstos.

La instal·lació de la fibra òptica és una iniciativa privada de Telefònica i per tant, la instal·lació del cablejat és gratuïta per a la ciutadania. Una vegada efectuada, els clients que hi estiguin interessats, podran contractar el servei.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: