Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’instal.la en fase de proves una zona d’aparcament amb limitació horària al Camí de les Casetes de Sant Sadurní

La proposta neix de la voluntat d’incentivar la rotació de vehicles en una via que especialment entre setmana presenta problemes d’estacionament, motivats en part per la proximitat de les caves Castellblanch i el gran número de treballadors que s’hi desplacen amb cotxe.

La mesura es troba en fase de proves i durant aquests propers dies no s’imposaran multes però sí s’informarà als conductors de la posada en marxa d’aquesta zona amb limitació horària, que s’estableix en un màxim d’una hora i mitja, i que funcionarà de dilluns a divendres.

La decisió respon a la voluntat de l’Ajuntament d’oferir més possibilitats d’aparcament a veïns – alguns dels quals havien traslladat al consistori la petició que es regulés l’estacionament – i d’altres usuaris, i convidar també als empleats de les caves a que facin ús de l’aparcament exclusiu que l’empresa té habilitat per als seus treballadors a una zona molt propera.

En els propers dies, responsables del govern tenen previst reunir-se amb el comitè d’empresa de les caves Castellblanch per tal de informar sobre la posada en marxa d’aquesta zona amb limitació horària i també per avaluar i consensuar possibles alternatives o solucions que impulsin l’alliberament de les zones d’estacionament d’aquesta via.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: