Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní aprova un pressupost per al 2015 de 14,8 MEUR

Amb els vots a favor de CiU i ERC i els vots en contra de PSC i PP, el ple de l’Ajuntament de Sant Sadurní ha aprovat un pressupost per al 2015 de 14.810.155 euros, que suposa un increment del 2,1% en relació al consolidat del 2014.

Tant el pressupost de l’Ajuntament com els dels diversos patronats municipals, a excepció del de la fundació Parera que es redueix un 70% , experimenten un augment respecte l’any passat.

Una de les partides destacades pel govern és la de 256.000 euros – gairebé la meitat provinent de la Diputació – que es destinarà a inserció laboral i que permetrà contractar durant sis mesos a una vintena de treballadors. També recalquen l’augment en partides com promoció econòmica, acció social o el manteniment del compromís amb el Tercer Món, destinant-hi l’1% del pressupost. Pel que fa a inversions, aquest 2015 s’abordaran millores a les instal·lacions de la Casa dels Avis, un projecte de coberta al cementiri o la construcció d’una mitgera al carrer Alacant.

Sant Sadurní  ha reduït el deute municipal en més de 4 milions d’euros durant aquest mandat, situant l’índex d’endeutament municipal en el 35,15%.

Tant el PP com el PSC, que van votar en contra del pressupost, van coincidir a lamentar la manca de debat i d’esperit de consens del govern amb la resta de forces del consistori per tal de confegir-lo.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: