Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Xarxa celebra 20 anys en plena forma i preparant un gran musical per el mes de març

Aquest diumenge el Teatre Cal Bolet acollia un nou muntatge del cicle de programació d’espectacles familiars, en aquest cas el primer que portava la Xarxa en aquest 2015. Un any que serà especial per la Xarxa ja que celebraran els seus vint anys.

Per tal d’anar-ho celebrant ja han organitzat aquesta temporada diverses activitats, com per exemple una exposició de cartells que instal·len al vestíbul de Cal Bolet cada cop que hi fan espectacle. També han renovat la pancarta i faran samarretes per a la canalla.

De cara al mes de març, quan s’escau l’aniversari, es faran un espectacle que han organitzat conjuntament amb l’Ajuntament. És un musical, “Tom Sawyer detectiu”, del qual es faran dues funcions.

Han estat vint anys en que s’han fet molts espectacles, i la sensació que tenen és de satisfacció general ja que han assolit mantenir un bon nivell de resposta en tots aquests anys.

Aquest espectacles es podrà veure el proper 1 de març. Abans però, aquest diumenge el públic que va omplir les 386 butaques de Cal Bolet va poder gaudir de l’espectacle “Tut-turutut la princesa”, que va oferir la companyia La Bleda. Un espectacle de clown amb una protagonista, la princesa, que busca el seu tresor. I que anirà trobant al llarg de la recerca, tot un seguit de petits objectes que seran el seu gran tresor.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: