Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Torras i Bages acull dissabte una nova sessió de l’hora del conte

Aquest proper dissabte 28 de febrer tindrà lloc a la Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca una nova sessió de l’hora del conte a partir de les aventures d’en Ventilat i l’Espantall, protagonistes del darrer conte infantil del Joan Pinyol, professor de l’institut Milà i Fontanals de la capital de l’Alt Penedès.

La sessió anirà a càrrec de la contacontes professional Anna Garcia i, a més de l’autor, comptarà també amb la participació de l’artista Aina Xifré, que ha il·lustrat el conte.

En Ventilat i l’Espantall explica una doble aventura protagonitzada per un ventilador i un espantaocells que tenen en comú el seu desig d’escapar del seu propi destí i condició. En un món on gairebé ningú no es conforma amb el que té, tots dos emprenen una fugida en direcció a les seves il·lusions, es troben, es descobreixen mútuament i desitgen conèixer la realitat que fins ara acompanyava l’altre. Però no tenen sort i després de provar d’instal·lar-s’hi, també s’adonen que hi ha coses que no es valoren fins que es perden i retornen als seus llocs inicials amb una bona lliçó apresa.

Després de la sessió de contacontes, que començarà a les 12 del migdia i que és adequada per a nens i nenes a partir de quatre anys, tant l’autor com la il·lustradora dedicaran exemplars de la segona edició del conte a totes les persones interessades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: