Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La rumba cubana i els ritmes africans han centrat la temàtica de la conferència sobre els instruments de percussió celebrada a l’Agrícol

Aquest dissabte a la tarda al centre Agrícol tenia lloc la tercera sessió de la segona edició del cicle A l’Agrícol parlem de Música.

En aqueta ocasió es combinava la música en directe i les reflexions sobre la rumba cubana i els ritmes africans que en va fer el percussionista Santi Bertran, acompanyat del guitarrista Fran Lucas. El president de l’Agrícol, Joan Cuscó, assenyala que en la segona edició del cicle parlem de música han optat per incorporar també les interpretacions en directe. Santi Bertran és un músic percussionista que té com a instrument principal la bateria i que pertany a la primera promoció de llicenciats en jazz del Conservatori Superior del Liceu de Barcelona, on va estudiar amb Quim Soler. Dins l’àmbit de la percussió s’ha especialitzat en les percussions llatines.  El cicle parlem de música continuarà amb tres sessions més aquest any. En concret aquest dissabte es parlava de rumba i ritmes africans. Santi Bertran, va fer els seus primers passos com a bateria del grup vilafranquí Los Polizones, durant dècades ha tocat el timbal amb els Grallers de Ribes i actualment pertany la grup Shurakay en què pot desplegar les seves inquietuds envers el rock simfònic i el rock progressiu, en el qual el percussionista pot experimentar amb molta llibertat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: