Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca obté el distintiu SICTED de Qualitat Turística

La regidora de Comerç i Turisme, M. Dolors Rius, el regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Manel Montfort, i el cap de la Policia Local, Ramon Dosaigues, han anunciat aquesta setmana que la Policia Local de Vilafranca ha obtingut el distintiu SICTED de Compromís de Qualitat Turística en Destinació.

El SICTED, impulsat per Turespaña i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, és “com una ISO” segons ha explicat Rius, que permet la millora de la destinació en base a la millora de les seves empreses i establiments.

Per obtenir el SICTED, 8 agents de proximitat es van formar al llarg del 2014 i l’objectiu és ampliar la formació als prop de 70 membres del cos.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Manel Montfort, ha mostrat la seva satisfacció perquè els agents puguin donar uns bons nivells d’atenció i qualitat als visitants.

 

En el seu darrer acte com a cap de la Policia Local de Vilafranca, l’inspector Ramon Dosaigues ha qualificat l’obtenció del segell SICTED com “un graó més del procés de millora constant del cos”.

Actualment, a l’Alt Penedès formen part del SICTED 42 establiments i serveis, dels quals 15 són de Vilafranca. Dos d’ells, municipals: la Policia Local i l’Oficina de Turisme.

La regidora Maria Dolors Rius ha dit que l’objectiu és la incorporació de més empreses vilafranquines al sistema SICTED, així com estendre la necessitat de millora contínua.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: