Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es restringirà el trànsit de camions a la N-340

Amb l’objectiu de reduir l’accidentalitat i millorar la mobilitat, s’ha acordat la restricció del trànsit de vehicles pesants a l’N-340 entre Torredembarra i Vilafranca.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, va exposar dimecres els acords a què el Departament i el Ministeri de Foment han arribat per impulsar tot un conjunt d’infraestructures. Entre d’altres i amb l’objectiu de reduir l’accidentalitat i millorar la mobilitat, s’ha acordat la restricció del trànsit de vehicles pesants a l’N-240 entre les Borges Blanques i Montblanc, i a l’N-340 entre Oropesa i l’Hospitalet de l’Infant, i entre Torredembarra i Vilafranca del Penedès.  En conseqüència, es desviaran els vehicles pesants, respectivament, per l’AP-2 i l’AP-7, amb bonificacions del 30% o el 15% del preu del peatge segons el recorregut, en un model similar a l’aplicat a l’N-II a Girona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: