Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es crea el Premi de Novel·la Curta Celler de Lletres 2015

En el marc del projecte "Biblioteques amb DO", una iniciativa del Servei de Biblioteques de la Generalitat que té per objectiu dinamitzar l’espai bibliotecari del territori i com els bons vins, crear-se la seva pròpia denominació d’origen, neix el Premi de Novel·la Curta Celler de Lletres, una convocatòria de certamen literari organitzada per la Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya.

Per prendre part el concurs cal ser major d’edat i presentar abans del dia 30 de juny de 2015 una novel·la inèdita, escrita en català, d’entre 80 i 100 pàgines amb una trama íntimament relacionada amb el món del vi o del cava. Les obres s’han de trametre a la Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya, al carrer Sant Pere 36, de Sant Sadurní.

El premi consistirà en l’edició de l’obra guanyadora sota el segell de l’Editorial Meteora, 25 exemplars del llibre editat i un lot de productes de la població.

El veredicte es farà públic durant el mes d’octubre de 2015 i el jurat estarà format per membres del Club de lectura Celler de Lletres, de la Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya i de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant Sadurní.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: