Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca dediquen els assaigs de febrer a formar nous castellers

Els Xicots retornen aquesta setmana a l’activitat castellera, amb la posada en marxa de l’Escola de castellers.

Tal com ja es va fer l’any passat, el febrer es dedicarà a la formació de nous membres de la colla, concretament els dies 6, 11, 18 i 27, a les 10 de la nit a Cal Noi-Noi.

Aquestes sessions formatives serveixen doncs per avançar la preparació abans de l’inici oficial d’assaigs, previst per al 4 de març. Alhora, permeten que els castellers i castelleres més impacients puguin enfaixar-se i començar a escalfar motors.

La canalla dels Xicots, en canvi, ja fa dies que s’ha posat a la feina. Els darrers divendres de gener ja s’han realitzat assaigs i a partir d’aquesta setmana també s’han reprès els assaigs en dimecres. Els nens i nenes que vulguin iniciar-se en el món dels castells poden presentar-se a Cal Noi-Noi els dimecres de 2/4 de 8 a ¾ de 8 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: