Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El síndic de Greuges atén 10 visites en el seu desplaçament a Sant Sadurní

El Síndic de Greuges, que va ser al Casal d’Entitats de Sant Sadurní aquest dimarts, va rebre un total de 10 visites en el seu desplaçament a Sant Sadurní.

Les persones ateses van presentar 5 queixes i van fer 5 consultes. Les problemàtiques plantejades van ser temes relacionats amb consum (electricitat, telefonia), serveis socials, urbanisme, medi ambient i ensenyament i una sobre l’Ajuntament del municipi. Totes les visites ateses eren de persones veïnes de la població.

L’equip del Síndic de Greuges visita Sant Sadurní un cop l’any. La resta de temps totes aquelles persones que s’hi vulguin dirigir poden trucar al telèfon 900 124 124 o obtenir més informació al web <a href="http://www.sindic.cat/ca/page.asp?id=1">www.sindic.cat</a>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: