Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP de Vilafranca considera que s’ha de mirar d’assegurar l’autonomia de l’Hospital Comarcal, però sense implicar l’Ajuntament

El grup municipal del PP a l’Ajuntament de Vilafranca ha volgut fer públic també el seu posicionament sobre l’actual situació econòmica de l’Hospital Comarcal.

El regidor Josep Ramon ha volgut deixar molt clar que en cap hi ha risc de que l’Hospital tanqui portes; però que sí hi pot haver una certa pèrdua de control en la gestió. En aquest sentit Ramon explica que des del PP consideren que cal vetllar per tal que l’Ajuntament no assumeixi el que deixa de fer la Generalitat.

Els Populars consideren també què parlar d’autonomia de gestió és molt relatius, ja que al final els diners els acaba aportant la Generalitat; i que la possibilitat o no de tenir més possibilitats de gestió i decisió acaba sent una voluntat política.

Finalment Ramon explica també que consideren que cal estudiar amb molta cura la implicació de l’Ajuntament en un altre consorci, en aquest cas el del sociosanitari del Ricard Fortuny. Una qüestió que diu es podria acabar portat a votació en el ple de l’Ajuntament d’aquest mes de febrer. Josep Ramon s’hi ha mostrat contrari i ha anunciat que hi votaran en contra.

El temor que tenen des del PP de Vilafranca és que la Generalitat veient que l’Ajuntament es compromet amb aquest consorci vagi reduint la seva aportació com ha anat fent amb altres temes, com per exemple en les llars d’infants, fins a deixar-ho pràcticament només en mans de l’Ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: