Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Departament de Territori i Sostenibilitat introdueix a partir d’avui diverses millores en els serveis d’autobús interurbà de l’Alt Penedès

En concret, s’estableix un servei a la demanda entre diferents nuclis dels municipis de Castellví de la Marca, Santa Margarida i els Monjos, i Castellet i la Gornal i Vilafranca.

Així, s’incrementen els serveis a les línies Clariana-Vilafranca i els Masets dels Cosins-Vilafranca. Actualment, donen servei a la demanda els dimecres i els dissabtes. Amb els reforços, els serveis continuaran sent a la demanda però de dilluns a divendres, i els dissabtes de manera fixa. Els usuaris interessats hauran de posar-se en contacte amb l’empresa Bus Castellví el dia anterior al servei sol·licitat, abans de les 5 de la tarda. Per poder utilitzar el serveis els dilluns, la sol·licitud s’haurà de fer el divendres anterior abans de les cinc de la tarda.  L’altra millora es produeix en la línia La Múnia-Vilafranca, on es posarà una nova parada al Polígon Casanova de Santa Margarida i els Monjos per tal de facilitar l’accés laboral. En concret, l’accés al Polígon Industrial consta de 2 anades i 2 tornades de dilluns a divendres feiners coincidint amb els horaris d’entrada i sortida laboral. Aquests serveis estan gestionats per l’empresa Bus Castellví, SA.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: