Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Centre Islàmic del Penedès promou les ensenyances del profeta, defensant l’islamisme moderat i el rebuig a la violència

Dissabte a la tarda es va fer una xerrada organitzada per el Centre Islàmic del Penedès que s’adreçava principalment a joves musulmans i persones interessades en conèixer el missatge del profeta i els seus preceptes morals.

El president del Centre Islàmic del Penedès destacava la voluntat de formar els joves en aquests valors, tot defensat l’islam moderat i tolerant.

La voluntat és difondre la tolerància de l’Islam, i promoure el missatge que la violència no és un camí per resoldre els conflictes.

Entre els participants hi havia per exemple el jove de 17 anys Ian Osuna, que fa prop de 4 mesos que s’ha convertit a l’Islam. Explica que quan va llegir el Corà i va investigar sobre l’islam no va tenir dubtes. El que més el va atreure és la germanor que hi ha entre tothom.

La voluntat és ajudar a crear ponts de diàleg entre la societat d’acollida i els nou vinguts. La sessió es va fer a local de l’Associació de Veïns de l’Espirall, i els assistents eren bàsicament joves musulmans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: