Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Convergència i Unió han avançat l’acord per la presentació de candidatures a tots els municipis de l’Alt Penedès

En els moments complicats que viu la política en general, i amb les friccions que darrerament han aparegut dins de la federació des de CiU de l’Alt Penedès destaquen el fet més aviat que mai es pot avançar ja un acord per la presentació de candidatures.

El president comarcal de CDC, Xavier Escribà, destaca que, com ja es va produir el 2011, CiU presentarà candidatures a tots i cadascun dels 27 municipis que hi ha a la comarca. Escribà recorda que és important ser presents a tota la comarca. Per exemple en els darrers comicis CiU va aconseguir ser la força política amb més depresentació municipal, amb 113 regidors, 14 alcaldies i més de 15.000 vots a tot l’Alt Penedès. Això va comportar escollir el diputat provincial, la presidència del Consell Comarcal i de la Macomunitat Penedès-Garraf. Per la seva banda el president d’Unió Democràtica a l’Alt Penedès, David Masdeu, assenyala que en els moments complicats per la política a l’Alt Penedès s’ha avançat en un acord de candidatures entre Convergència i Unió. CiU va aprofitar la convocatòria per presentar el Comitè de Campanya a l’Alt Penedès, que a banda dels presidents comarcals està integrat també per l’alcalde de Torrelavit, Ramon Riera, l’alcalde de Sant Martí, Ramon Carbó, l’alcalde de Les Cabanyes i president del Consell Comarcal, Francesc Olivella, i Albert Peris. Ramon Riera ha volgut posar en valor la tasca duta a terme per els ajuntaments en aquest darrers quatre anys de dura crisi econòmica, mentre que Ramon Carbó ha parlat de la bona sintonia a nivell comarcal dins de la federació de CiU, arribant a un acord per els caps de llista. A partir d’ara seran les assemblees locals les qui aniran avançant la proclamació dels candidats. La data límit que marca la normativa per presentar les candidatures a la junta electoral és del 15 al 20 d’abril.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: