Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Territori i Sostenibilitat reforça el servei de transport públic a l’Alt Penedès

Les millores s’introduiran el 2 de febrer al corredor Castellet i la Gornal – Castellví de la Marca – Vilafranca, incrementant les expedicions, i al servei La Múnia-Vilafranca que també allarga els serveis per poder arribar al Polígon Casanova de Santa Margarida i els Monjos.

Així, s’incrementaran els serveis a les línies Clariana-Vilafranca i els Masets dels Cosins-Vilafranca. Actualment, donen servei a la demanda els dimecres i els dissabtes. Amb els reforços, els serveis continuaran sent a la demanda però de dilluns a divendres, i els dissabtes de manera fixa.

Els usuaris interessats hauran de posar-se en contacte amb l’empresa Bus Castellví el dia anterior al servei sol·licitat, abans de les 5 de la tarda. Per poder utilitzar el serveis els dilluns, la sol·licitud s’haurà de fer el divendres anterior abans de les 5.

L’altra millora es produirà en la línia La Múnia-Vilafranca, on es posarà una nova parada al Polígon Casanova dels Monjos per tal de facilitar l’accés laboral. En concret, constarà de 2 anades i 2 tornades de dilluns a divendres feiners, coincidint amb els horaris d’entrada i sortida laboral.

Aquests reforços s’emmarquen en l’estudi de Millora del Transport Públic a l’Alt Penedès, que el Departament va realitzar durant l’any passat i que inclou com una de les línies d’actuació la millora dels serveis locals de connexió amb la capital de comarca.

 

 

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: