Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’han allargat les inscripcions a la curs 10K de Vilafranca fins dimecres

En principi les inscripcions s’havien de tancar aquest diumenge però donat que queden algunes places lliures i que des de l’organització s’ha vist com arribaven moltíssimes inscripcions de darrera hora en el dia que s’acabava el termini, s’ha decidit prorrogar uns dies més fins dimecres la possibilitat d’inscriure’s a la cursa.

Les inscripcions es tancaran definitivament dimecres matí o abans si s’arriba als 1800 atletes inscrits. Aquest divendres va tenir lloc a Cal Figarot la presentació dels 10k de Vilafranca. A la taula hi havia la regidora d’esports de l’Ajuntament de Vilafranca, l’Anna Doblas, el cap de colla dels Castellers de Vilafranca, entitat col•laboradora amb els 10k de Vila, el Pere Almirall i els membres de Fondistes Penedès, club organitzador de la cursa, Álvaro Angosto, Raimon Palau, Jaume Boquera i Joan Luque. Obria la presentació la regidora, donant les gràcies a Fondistes Penedès, destacant el gran grup que s’ha format organitzant la cursa, i que des de l’Ajuntament es vol que sigui una festa de l’esport, una cursa referent a Catalunya. En aquesta edició es vol potenciar que no només vinguin els atletes a córrer i marxin sinó que sigui una cursa familiar, ja que hi haurà promocions d’activitats, abans, durant i després de la cursa.  Per la seva part el cap de colla dels Verds, Pere Almirall, comentava que estaven encantats de col•laborar amb aquesta cursa, i amb una entitat, Fondistes Penedès, amb la qual hi ha una relació des de sempre amb els castellers. Joan Luque comentava el fet que aquest any s’ha hagut de treballar molt durament per poder connectar amb els atletes de tot arreu i convèncer per què s’inscriguin a la nostra cursa, ja que hi ha una gran oferta de curses per tot Catalunya, que serà difícil arribar als 1.800 inscrits. Entre les novetats d’enguany assenyalava que hi haurà un premi en metàl·lic tant en masculí com en femení de 300 euros per l’atleta per qui faci record de la prova.  Raimon Palau destacava al voluntariat, que és el que fa que sigui un èxit la cursa, i Jaume Boquera remarcava l’únic canvi estratègic que s’ha fet al circuit, a la rotonda del Domo i que el dia 25 tot el recorregut estarà tancat al transit. Alvaro Angosto donava les gràcies a totes les empreses col•laboradores i que la cursa serà una gran festa, que en el circuit hi haurà diversos punts d’animació i després a l’arribada seguirà la festa, esperant que la rambla estigui plena de gent de la comarca. Anna Doblas finalitzava amb el fet que aquest any tornarà a venir a córrer gent mediàtica com els periodistes de TV3 el Xavier Bonastre que ha corregut vàries edicions i l’Arcadi Alibés, i el gran atleta el Domingo Catalán que ja ho va fer l’any passat. La sortida i arribada estaran situades a la Rambla Nostra Senyora, a l’alçada de la Plaça Penedès. I la sortida es donarà aquest diumenge a les 11 del matí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: