Dilluns, 16 de juliol de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Sant Elies se suma al projecte Labdoo per proporcionar portàtils en desús a escoles

A instàncies d’un pare de l’escola, el Carles Puig, Sant Elies s’incorpora a Labdoo.org, una plataforma sense ànim de lucre, creada per l’enginyer vilafranquí Jordi Ros, que permet fer arribar portàtils en desús, carregats amb aplicacions educatives, a escoles d’arreu del món.

Es tracta d’un projecte humanitari que contribueix a la sostenibilitat i pretén que els estudiants s’involucrin en petites missions humanitàries que els permeten explorar valors com la solidaritat, la sostenibilitat i la ciutadania global.

Aquest projecte té molta presència a Catalunya amb 12 hubs o punts de recollida, com l’institut Eugeni d’Ors, l’escola Montagut i ara, Sant Elies.

Així, a partir d’ara Sant Elies recull ordinadors portàtils en desús, tant de les famílies del centre, com de tots aquells que vulguin col·laborar.

Els alumnes d’informàtica de 4t ESO rebran formació per part de Labdoo per aprendre a formatejar i carregar els ordinadors amb aplicacions educatives, abans de ser enviats a escoles sense accés a fonts d’educació ni a internet.

La directora de Sant Elies, Cristina Fernández, explica que s’han sumat immediatament al projecte perquè coincideix plenament amb els valors de l’escola.

En el marc del projecte, aquest dilluns els alumnes d’ESO de Sant Elies van assistir a una xerrada que va comptar amb Jordi Ros, artífex de Labdoo, i Ousman Umar, un jove africà que va travessar l’estret amb patera, que els va insistir en la importància de poder accedir a l’educació.

 

Enquesta

El meu proper cotxe serà…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
21:00

Penedès Televisió

20:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès
20:30
Copa Penedès TV
Canyelles - L'Arboç
21:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: