Dimarts, 16 de gener de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Sant Elies se suma al projecte Labdoo per proporcionar portàtils en desús a escoles

A instàncies d’un pare de l’escola, el Carles Puig, Sant Elies s’incorpora a Labdoo.org, una plataforma sense ànim de lucre, creada per l’enginyer vilafranquí Jordi Ros, que permet fer arribar portàtils en desús, carregats amb aplicacions educatives, a escoles d’arreu del món.

Es tracta d’un projecte humanitari que contribueix a la sostenibilitat i pretén que els estudiants s’involucrin en petites missions humanitàries que els permeten explorar valors com la solidaritat, la sostenibilitat i la ciutadania global.

Aquest projecte té molta presència a Catalunya amb 12 hubs o punts de recollida, com l’institut Eugeni d’Ors, l’escola Montagut i ara, Sant Elies.

Així, a partir d’ara Sant Elies recull ordinadors portàtils en desús, tant de les famílies del centre, com de tots aquells que vulguin col·laborar.

Els alumnes d’informàtica de 4t ESO rebran formació per part de Labdoo per aprendre a formatejar i carregar els ordinadors amb aplicacions educatives, abans de ser enviats a escoles sense accés a fonts d’educació ni a internet.

La directora de Sant Elies, Cristina Fernández, explica que s’han sumat immediatament al projecte perquè coincideix plenament amb els valors de l’escola.

En el marc del projecte, aquest dilluns els alumnes d’ESO de Sant Elies van assistir a una xerrada que va comptar amb Jordi Ros, artífex de Labdoo, i Ousman Umar, un jove africà que va travessar l’estret amb patera, que els va insistir en la importància de poder accedir a l’educació.

 

Enquesta

El govern del PP facilitarà que tinguem de nou…

Programació

Ràdio Vilafranca

23:00
Penedès vespre
Informatiu diari
23:30
Casa de la Vila
Raimon Gusi

Penedès Televisió

22:45
40 Hectàrees
Dolors Roca
23:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
23:30
Músics d'aquí
Núria Beltran - violoncel·lista

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: