Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ramon Espadaler :"Tot apunta que CIU tindrà candidatures municipals a tot l’Alt Penedès"

El secretari general d’Unió Democràtica de Catalunya i conseller d’Interior del Govern de la Generalitat, Ramon Espadaler, ha trobat bon ambient i predisposició a sumar en la reunió amb regidors i alcaldes de la comarca, celebrada divendres a Vilafranca, i per tant creu que l’acord amb Convergència serà fàcil, com ha passat històricament.

Espadaler va refermar que tant per UDC com per CIU és molt important tenir presència activa a totes les comarques i estar al capdavant de tants ajuntaments com sigui possible i per això, posen l’accent en la formulació de les candidatures municipals per a les eleccions del 24 de maig. En aquest sentit, anuncia candidatures a tots els municipis de l’Alt Penedès.

 

Espadaler recorda que per primera vegada tenim unes eleccions municipals per davant, coneixent la data de les eleccions al Parlament i reconeix que la vista està posada en el 27-S.

Després de la reunió amb regidors i alcaldes, Ramon Espadaler va presidir el tradicional sopar anual de militants i simpatitzants d’UDC a l’Alt Penedès que coincidint amb la Capitalitat Cultural se celebrava a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: