Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Olesa de Bonesvalls aprova un pressupost municipal de 2 milions d’€ per al 2015

L’Ajuntament d’Olesa de Bonesvalls va aprovar aquest dimarts, en el penúltim dia de l’any, el pressupost municipal per al proper exercici de 2.026.179.

La proposta va comptar amb el suport dels quatre grups del govern, la sessió va comptar amb l’absència del regidor del PSC Pedro Juan, mentre que les dues formacions de l’oposició, Convergència i Unió i UPO s’hi van abstenir.

L’alcalde Enric Ases, considera que es tracta d’un “pressupost realista i possibilista que ha tingut en compte la delicada situació social i econòmica dels veïns, rebaixant sensiblement la pressió recaptatòria de l’Ajuntament a fi d’evitar possibles situacions amb risc d’exclusió social”.

Des de Convergència es va lamentar l’augment de la despesa corrent però va agrair que des del govern s’hagin escoltat i atès algunes de les propostes.

La sessió també va servir per a aprovar per unanimitat el projecte bàsic i d’execució per al soterrament de serveis i reurbanització del carrer Raval.

La primera fase del carrer Diputació, d’Olesa a Ca N’Olivella, amb un pressupost de 105.672 €, les millores en instal·lacions i equipaments esportius, amb 40.000 €, la integració dels sistemes d’informació locals amb serveis supramunicipals, invertint, 16.000 €, o el manteniment de les franges de protecció amb 25.000 €, suposaran algunes de les partides més destacades del pressupost 2015, que contempla, entre d’altres, la previsió al capítol de personal que la plaça de secretaria intervenció s’ocupi a jornada sencera al 2015.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: