Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Oberta la convocatòria de subvencions municipals per a facilitar l’accés a l’habitatge de lloguer a Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca convoca subvencions per a facilitar l’accés a l’habitatge de lloguer. Els ajuts que l’Ajuntament ofereix poden arribar a cobrir les despeses que genera la contractació del lloguer d’un habitatge: el primer rebut de lloguer, el mes de fiança i la factura de la gestió si es contracta a través d’un administrador de finques.

Pel que fa a les característiques de l’habitatge, aquest ha de tenir un màxim de 90m² i el preu de lloguer no pot superar els 450€.

Les persones beneficiàries d’aquests ajuts són joves entre 18 i 35 anys, pensionistes majors de 60 anys, famílies monoparentals, persones amb càrregues, persones amb certificat de disminució, persones amb situació d’atur, o persones provinents de desnonaments. Cal que l’habitatge s’hagi llogat dins el període de l’1 de gener de 2014 al 31 de desembre de 2014.

El període per a presentar la sol·licitud d’aquests ajuts finalitzarà a les 14 hores del divendres 30 de gener  de 2015.

Per a més informació i presentació de sol·licituds, els interessats es poden adreçar a l’Oficina Local d’Habitatge, situada al carrer dels Banys, núm. 11, en horari d’ 11 del matí a 2 del migdia de dilluns a divendres. També les tardes de dimarts i dimecres, de 2/4 de 5 a les 7 de la tarda, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, ubicada a la planta baixa de l’Ajuntament de Vilafranca. Tota la informació es pot trobar al web municipal.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: